ЗИМОУСТОЙЧИВИ БАМБУЦИ

ОПИСАНИЕ

Зимоустойчиви / студоустойчиви бамбуци

Не е сигурно, че ще се предлагат, но ако се предлагат ще е най-рано от август месец (2017 г.). Посещавайте тази страница от време на време след юни месец, ако се интересувате дали, кога и какво ще се предлага. Тези, които имат заявки от миналата година ще се ползват с предимство. Нови заявки няма да се приемата - следете страницата.

Видовете най-вероятно ще са Phyllostachys bissetii и Semiarundinaria fastuosa 'Viridis', но е възможно да се предлагат и други. Цените ще са 30-40 лв. в зависимост от вида и размерите. Бройката няма да е голяма и не е сигурно и че ще могат да бъдат изпращани по куриер/пощата, защото височината им ще е най-често над 2-3 м.

Подробна информация за отглеждането и особеностите на бамбуците ще добавя, когато/ако започнат да се предлагат. Над 90% от хората, които си мислят, че знаят нещо за бамбуците ще останат изненадани, когато разберат някои факти за тях. Например, каква е разликата между това да засадиш 50 см.-ров бамбук и 2 метров от същия вид? Разликата е 3 - 6 години чакане докато 50 см.-ровия настигне 2 м.-ровия. Повече за това когато му дойде времето.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  • Семепроизводство - как сами да си произведете качествени семена ТУК
  • Въпрос - ако имате въпрос(и) ТУК
  • Поръчка - как да поръчате семена ТУК