ЗА КОНТАКТИ

 

За въпроси:

  • тел. 054/83-33-37 (между 9 - 21 ч.) - Телефонът е предимно за поръчки и въпроси свързани с поръчка. Много малко вероятно е да вдигна аз, за да има кой да отговори на по-конкретен въпрос свързан с някой сорт.
  • - До няколко минути сред изпращането на писмото трябва да получите автоматичен отговор. Ако това стане ще знаете, че то е получено, а ако не стане - опитайте отново (ако в името на електронната ви поща се съдържа запетая няма да получите автоматичния отговор). В този автоматичен отговор е посочено приблизително до колко време ще ви бъде отговорено, ако писмото ви изисква отговор, а това означава да съдържа въпрос. Ако писмото ви съдържа поръчка и някакъв не спешен въпрос, то най-вероятно ще получите отговорът заедно с писмото-потвърждение, че поръчката ви е изпратена. В месеците между май и януари често се случва да отговарям веднъж месечно.
    Имайте предвид, че отговарям на абсолютно всички писма, които изискват отговор, така че ако не получите такъв, това означава, че или не съм получил вашето писмо, или вие не сте получили моя отговор (макар и рядко се случват такива неща). Затова, ако не получите отговор пишете ми отново. Понякога се случва да пропусна да отговоря на някой въпрос, който се съдържа в писмо с поръчка или в писмо с много въпроси - в този случай не се притеснявайте да го зададете отново.